Comenzile sunt livrate prin Fan Courier, direct din depozitul Delaray aflat in Mun. Pitesti, jud. Arges si ajung la destinatie in interval de 2-4 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, in cazul in care produsele se afla pe stoc, iar adresa mentionata de cumparator la plasarea comenzii se afla in aria de acoperire a Fan Courier. Consultati aici lista localitatilor aflate in aria de acoperire. Pentru restul localitatilor, care nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, perioada de livrare se poate prelungi pana la 7 zile de la plasarea comenzii.

Pentru comenzi a caror adresa de livrare se afla in proximitatea depozitului nostru, ne rezervam dreptul de a livra in regim personal, prezentand clientului un aviz de livrare a marfii, in doua exemplare si conform cu prevederile legale in vigoare.

Toate comenzile inregistrate in sistemul nostru sunt expediate a doua zi. Timpul de livrare poate varia, de asemenea, si in functie de volumul de comenzi inregistrate luand in considerare perioade deosebit de aglomerate atat pentru Delaray, in calitate de comerciant, cat si pentru Fan Courier (ex.: Craciun, Revelion, Paste, Black Friday, 1 si 8 Martie, Valentine’s Day s.a.m.d.).

Datorita faptului ca livrarea se face printr-un agent tert, nu putem garanta calitatea serviciului. Insa, pentru orice problema privind procesul de livrare, nu ezitati sa ne contactati utilizand formularul de contact de pe website-ul nostru.

 

Costuri de transport

Comenzile care depasesc 500 lei beneficiaza de transport gratuit (pe teritoriul Romaniei).

Pentru comenzile de pana la 500 lei, transportul pe teritoriul Romaniei costa 25 lei (inclusiv TVA), indiferent de modalitatea de plata aleasa.